Petroconstruct Romania

lucrari de infrastructura rutiera (drumuri, poduri), retele de conducte din plastic si otel, constructii civile si industriale

Perspective

Lucrari de complexitate medie și mare

p2 about p

Volumul lucrărilor contractate pentru perioada 2010 - 2012 a fost de aproximativ 15 de milioane de euro și astfel a fost inițiat în aplicare un program de investiții pentru dotarea cu utilaje si echipamente specifice pentru executarea lucrarilor de constructii / reparatii drumuri, precum si mijloace de transport.

Executarea de lucrări de complexitate medie vor fi efectuate pe resursele proprii, în timp ce proiectele de mare complexitate se realizeaza in asociere cu firme specializate.

 

În iulie 2010 a fost finalizata înființarea unei cariere de agregate în satul Leasa  - județul Arad, cu o capacitate de 200 -250 m 3 / h.

În prezent, compania are în parteneriat cu JOINT-VENTURE PIZZAROTTI - Tirrena SCAVI (Italia), lucrări de terasament pe autostrada București - Brașov, București - segmentul Ploiesti, sectiunea km 0 + 000 - km 15 + 000, cu o valoare totală de 200 de milioane de euro (conform listei de lucrări anexate).

În a doua jumătate a anului 2010, au fost inițiate, în parteneriat cu mai multe companii spaniole, alimentarea cu apă - lucrări de canalizare / epurare a apelor uzate și lucrări de drumuri cu o valoare totală de 35 de milioane de euro, SC Petroconstruct Group SRL impartasind un procent de 20 - 30% din lucrări, în funcție de resursele alocate.

 

Filiala noua in Sulaymaniyah

Începând cu data de 4 octombrie 2010, compania noastră a deschis o noua filiala in Sulaymaniah, Regiunea Kurdistan - Irak, vizând contractarea lucrărilor de construcții în acest domeniu. Strategia de abordare a proiectelor în acest domeniu este după cum urmează:

A. În funcție de natura și complexitatea proiectelor, lucrările vor fi executate de firma noastră, atât în calitate de contractant unic, cât și în parteneriat cu firme specializate din tara si strainatate.

B. Pentru proiectele de mare complexitate sau de specialitate, s-au încheiat acorduri de asociere în participațiune cu companii puternice, specializate pe diferite domenii de activitate, după cum urmează:

- Pentru construirea de baraje pe cursurile râurilor / lacurilor și a lucrărilor de îmbunătățiri funciare, a fost încheiat un acord de joint venture cu Societatea Nationala "IMBUNATATIRI FUNCIARE  SA", una dintre cele mai reprezentative companii ce activează în acest domeniu, în România;

- Pentru construcția de instalații de tratare a apei, tratarea apelor reziduale, rețele de alimentare cu apă și canalizare, a fost încheiat un acord de joint venture cu SC EDAS EXIM SRL, reprezentant al DINOTEC - Spania, companie de referinta in acest domeniu, în Spania și România, în plus, pentru lucrări la scară largă, au fost încheiate acorduri cu alte două companii spaniole specializate în acest tip de lucrări, IDECON SAU și CONSTRUC - GREEN INGENIERIA Y SERVICIOS SL.

- Pentru lucrări de construcții feroviare, a fost încheiat un acord de joint venture cu SCCCCF CONSTRUCTII FEROVIARE CRAIOVA SA, companie de referinta in acest domeniu, în România, cu experiență, de asemenea, în străinătate;

- Pentru lucrări de rețele electrice de reparații și modernizare, stații de transformare, stații electrice și de automatizare, a fost semnat un contract de joint-venture cu SC ELECTROSERVICE L & DD SRL, companie de referinta in acest domeniu din România.

 

our works 1 our works 2 our works 3 our works 4