Petroconstruct Romania

lucrari de infrastructura rutiera (drumuri, poduri), retele de conducte din plastic si otel, constructii civile si industriale

Managementul calitatii

Norme si standarde occidentale

Calitatea lucrărilor este rezultatul utilizării unor sisteme tehnice moderne, în conformitate cu normele și standardele occidentale. Impreuna cu partenerii nostri, care ne furnizeaza cele mai bune materiale și echipamente de construcții, acordam o atentie deosebita clientilor nostri, oferind solutii moderne pentru cele mai bune constructii civile si industriale de calitate.

Distribuirea lucrărilor în domeniul construcțiilor / reparații de căi de comunicații terestre (drumuri, poduri, autostrăzi) este de aproximativ 50%:
- Constructii civile si industriale - 30%
- Apa - canalizare - 20%.Lucrari cu nivel ridicat de calitate

 

S.C. Petroconstruct Group S.R.L. are o structura de personal instruit, capabil să efectueze lucrări de mare complexitate, în conformitate cu cerințele europene, în conformitate cu prevederile standardului SR EN-ISO 9001/2008, ISO 14001/2005 si OHSAS 18001/2008 standarde.

 

Pentru a menține reputația sa, compania a acordat întotdeauna o atenție deosebită a resurselor umane, în termeni de formare de calitate și de performanță a lucrărilor cu maximă responsabilitate.

 

Personalul de execuție este considerată cea mai importantă forță de muncă, pe care activitatea companiei noastre conta pe și care reprezintă 90% din totalul forței de muncă angajate și acoperă o gamă largă de activități specifice din domeniul construcțiilor.

 

 

Experienta in domeniul petrolier

 


Petroconstruct Group continua tradiția companiei care a fost preluata când a început activitatea, o parte din SNP Petrom RA.

 

Organizarea santierelor existente, echipamentele, cat si experiența mare în domeniul petrolier, au ajutat Petroconstruct Grup pentru a participa impreuna cu partenerul local pentru lucrări de mecanizare, în legătură cu instalarea Wells și livrarea de echipamente.

 

De fapt, având în vedere un JV cu un partener tradițional local, suntem gata să ne alăturam cu succes la diverse lucrari pentru activitatea de proiect, de foraj si workover pentru sonde petroliere și de gaz.